DANSLEDARE

Emma

Dansledare och ansvarig på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM

Jag började dansa som liten på Kulturskolan i Hässleholm och sedan dess var jag fast! Utbildade mig sedan på Lunds dans- och musikalgymnasium och när jag inte gick i skolan så var jag dansledare på min fritid. Jag har varit aktiv dansledare sedan 2017 och för varje år som går blir jag bara mer inspirerad. Jag har varit i Los Angeles 2 gånger för att lära mig av de lärare som idag koreograferar för världens artister.  I år går resan åter till LA där jag mellan januari och mars kommer att få dansa på Millenium Dance Complex.

Det bästa jag vet är att se mina elever uppleva samma dansglädje som jag upplevt. Mitt mål är att alla ska känna sig som stjärnor i min danssal!

Mia

Dansledare och ansvarig på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM

Jag började dansa som liten och fick sedan som ungdom jobba som dansledare för barndansgrupper på Musikteaterskolan i Bjärnum. Jag har jobbat utomlands som showartist och ansvarig miniklubbledare, en upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Efter en lång paus från dansen började jag som dansledare för barn igen och ångrar mig inte en sekund! 

Jag vill förmedla dansglädje på mina klasser och blandar gärna allvar med en rejäl dos av show! Danssalen ska vara en trygg plats där vi utvecklas tillsamman.

Kom och skaka loss med mig i danssalen!
Tilde

Dansledare på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM

Jag började dansa i tidig ålder och hittade snabbt dansglädjen. Jag har testat på många olika dansstilar genom åren så som exempelvis street, hiphop och balett. Min starkaste egenskap är mitt intresse för ledarskap. Jag har genom studier och utbildning skapat mig en stadig grund för framtida roliga utmaningar.

På mina klasser vill jag att man ska våga ta plats i danssalen och testa på olika dansstilar. Jag vill att just du ska hitta samma dansglädje som jag har fått uppleva.

Ser fram emot att se dig i danssalen!


Linn

Dansledare på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM

Det bästa jag visste när jag var liten var att göra egna koreografier till Melodifestivalen-låtar. Sedan dess har jag dansat oavbrutet på flera olika dansskolor i Skåne och jag har även deltagit i nationella danstävlingar. Jag har drömt om att få bli danslärare och sedan början av 2023 har jag hållit mina egna dansklasser.

Det viktigaste för mig är att alla ska våga släppa loss. Dansa som om att ingen tittar och ha kul på dansgolvet! På mina dansklasser vill jag därför skapa en positiv och stöttande miljö, där eleverna kan växa och utvecklas som dansare tillsammans.

Jag ser fram emot att få dansa med dig!

Ebba

Dansledare på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM

Sång och dans har alltid funnits i mitt liv. Började dansa showdance när jag var liten och fastnade för den fartfyllda musiken och basen som fick min kropp att dansa. Jag har erfarenhet av att jobba med barn och ser fram emot att få träffa alla!

"Jag vill att alla barn ska få känna glädjen som musik och dans kan ge". 

Kom och dansa med mig, vi kommer blanda dans och rörelse med skratt och lekar!