SCHEMA VÅRTERMINEN 2024

Vårterminen börjar vecka 9 och efter 12 dansklasser är vi redo för show på kulturhuset i röda salong! 

Mer information om varje dansklass hittar du här!

Var noga med att kolla ålder och nivån på den klass du väljer så att du och din dansgrupp ska få ut så mycket som möjligt av terminen. Från låg ålder tränar vi koncentration och hur man är i grupp på ett lekfullt och spännande vis. I de äldre grupperna lägger vi lite högre krav på koncentration och på elevens egen vilja att utvecklas.

DANSKLASSER- info inför vårterminen 2024

Barnklasser

En termin: 12 danslektioner

MINI MOVE 2-4 år

Lärare: Mia

Anpassad dansgrupp för de små barnen som vill ha en vuxen med sig. Låt ditt barn få utforska sin kreativitet på ett enkelt och roligt sätt. Här dansar vi till klassiska barnlåtar och även till dagens hits. 

Kom och skaka loss med mig på tisdagar eller söndagar!

Pris: 880 kr

DANCE KIDS 4-6 år

Lärare: Ebba & Mia

En klass full av dansglädje, här tränar vi på att vara en grupp och att ta instruktioner. Vi blandar dans, lek och samlingar för att få en balanserad nivå för ditt barn. Här finns 2 st dansledare för att se barnens behov av stöd.

Kom och busa med oss till fartfylld musik på söndagar!

Pris: 880 kr

DANCE KIDS 5-7 år

Lärare: Tilde

En dansklass för barnen som redan älskar att dansa och har fokus för lite mer dans än lek. I denna gruppen har vi 1 st dansledare och ansvaret att lyssna och följa med i lektionen ökar en nivå från 4-6 gruppen. Visst leker vi oss till dansglädjen även här men dansen står absolut i centrum.   

Kom och dansa till poppig fartfylld musik med mig på torsdagar!

Pris: 880 kr

DANCE KIDS 7-9 år 

Lärare: Linn eller Emma

Här går lek över till renodlad dansglädje! Tycker du om show och älskar att uppträda? Här tränar vi coola koreografier till dagens bästa poplåtar.  

Kom och dansa med oss på torsdagar eller söndagar!

Pris: 880 kr


Barn & ungdom

En termin: 12 danslektioner

POP POWER 8-10 år

Lärare: Mia

En dansklass som passar dig som inte kan få nog av att dansa till poppiga coola beats. Här tränar vi mycket scennärvaro och att våga ta plats. En dansklass där dansglädje och utstrålning ligger i fokus. Här blandar vi stilar från street, jazz och showdance till grym musik.

Kom och dansa med mig på torsdagar! 

Pris: 980 kr

STREETDANCE 10-12 år

Lärare: Tilde & Linn

Här har vi en cool dansklass där du får lära dig häftiga ”moves” som passar till Pop, Hip-Hop och R&B-musik.  Dansglädje och attityd ligger i fokus på denna klass. Coola danskoreografier till riktigt bra beats!

Kom och dansa med oss på torsdagar! 

Pris: 980 kr

HIT IT 9-13 år

Lärare: Emma

Denna klass förbereder dig för en högre nivå. Vi testar på nya moderna steg och snygga koreografier till ett mellan/högt tempo. Det kommer krävas koncentration och fokus från dig som elev. Drömmer du om att bli en dansstjärna? Jag ska göra mitt allt för att du ska få skina på dansscenen. 

Kom och dansa med mig till dagens grymmaste låtar! 

Pris: 980 kr

RITMO 11-15 år

Lärare: Emma

Växla upp till en avancerad nivå, passar dig med tidigare danserfarenhet. Här efterfrågar vi fokus och koncentration från våra elever. Detta är gänget som gillar tempo, show och att lära sig de allra senaste coola stegen. Fram med attityden och våga ta plats! Här blandar vi kaxig streetjazz med tunga hiphop-koreografier.

Var redo för en maxad dansklass full med glädje. SLAY!

Pris: 980 kr

STREETJAZZ 12-16 år

Lärare: Mia

Älskar du att dansa men vill träna i en trygg och lagom nivå? Här tränar vi mycket scennärvaro och på att våga ta plats. En dansklass där dansglädje och utstrålning ligger i fokus och där tempot anpassas efter våra danselever. Här blandar vi stilar från street och jazz till dagens bästa hits!

Kom och dansa med mig på söndagar!

Pris: 980 krUngdom & vuxen

En termin: 12 danslektioner

CONTEMPORARY

Lärare: Emma

En underbar uttrycksfull stil där du får utlopp för alla dina känslor i dansen.  Här blandar vi jazzteknik med rörelser från modern dans. Vi utmanar dig och din kropps uttrycksförmåga, samtidigt som vi tränar styrka, balans och koordinationsförmåga.

Släpp allt och dansa med oss på tisdagar!

Pris: 980 kr

GIRLY STREETJAZZ 15 år/vuxen

Lärare: Emma

Välkommen till en dansklass full med energi, där du får känna dig som Beyoncé varje vecka. Du kommer få ta fram din kaxigaste sida som blandas med en lugn feminin vibe. Tillsammans tar vi oss igenom en klass med högt tempo, något svårare steg men med ren glädje för musik och dans i grunden.

Välkommen in i en glödhet danssal på torsdagar! 

Pris: 980 kr

PUMP IT UP 15 år/vuxen

Lärare: Emma

Söker du en enkel, rolig och svettig dansnivå? Här fokuserar vi på enkla steg till upptempo musik för att din kropp ska få sig en riktig genomkörare. Vi blandar gamla klassiker med dem nyaste hitsen för att musiken ska passa alla! Så kul att du inte märker hur svettet rinner!

Kom och träna med oss på söndagar!

Pris: 980 kr

OBS! Medtag stor vattenflaska.

Drop-in: 100 kr

Du kan betala med Swish på plats.