Hej alla härliga danselever och föräldrar!

Denna sida är till för dig som är danselev hos oss på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM. Här kommer du kunna hitta kul info om vad som händer under terminens gång och vad som kan vara bra att veta inför olika events och uppträden.


Terminsinformation HT2024

Terminen startar vecka 35.


Danslokal och inför danslektion

Filmning och fotografering: Vi på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM filmar och fotograferar ibland under lektionstid och föreställningar. Materialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte och i sociala medier. När du anmäler dig godkänner du detta, självklart kan du säga till oss om du önskar att inte vara med på bild eller film.

Vattenflaska: Det är bra att ha vattenflaska med vatten i när du ska dansa. Äta och fika får man inte göra inne i danssalen så det får man göra innan eller efter sin klass.

Skor och kläder: Dansskor/rena sneakers//strumpor. Kläder efter dansstil och egen känsla, sköna kläder som du kan röra dig i när du dansar. Hör med din dansledare om du är osäker.

Närvaro på dansklass: Din dansledare tar närvaro i början av din klass, så försök vara i tid så vi inte missar dig vid upprop. Kan du inte komma på din dansklass så meddela

gärna oss genom att skicka ett mail eller ett meddelande via vår instagram.

Trygg miljö: Det är viktigt för oss på DANCE MOVE HÄSSLEHOLM att vi kan ge våra elever en trygg miljö. Vi peppar varandra och håller en god ton mot varandra.

Föräldrar utanför danssalen: Föräldrar till 4-6 årsgrupperna får hjälpa sina barn så de känner sig förberedda inför lektion. Prata gärna hemma om att det är som när man lämnas på förskola/skola men att en vuxen väntar utanför. Vi ser gärna att föräldrar och andra anhöriga väntar utanför danssalen. Endast i Mini Move 2-4 år är föräldrar med och dansar.

Hitta till oss: Ni hittar oss i HTS danslokal på Stobygatan 11, 281 39 Hässleholm, centralt läge med gångavstånd till buss- och tågstation. Här finns det bra parkeringsmöjligheter.

Lokaler: Här har vi låsta ytterdörrar. Vi är på plats och öppnar för er när dansklasserna börjar. Skulle ni vara lite tidiga eller sena så knacka på dörren vid huvudingången ut mot vägen. Uppskattar all hjälp vi kan få av föräldrar som är på plats under barnens klasser. Ställ inte upp ytterdörren, då börjar det pipa.


Håll dig uppdaterad genom vår hemsida och följ oss gärna på instagram för att inte missa några nyheter!

Instagram: dancemovehlm

E-post: dancemovehlm@gmail.com


Vi är så taggade på en termin tillsammans med alla danselever, Let´s move!

Låtar som spelas på din danslektion vt2024

MINI MOVE 2-4: Låt det höras- Barnkanalens sommarlov ,  En hatt ett paraply en regnrock- Kerstin Andeby, Showlåten: Allt kommer ordna sig- Theoz

DANCE KIDS 4-6: Showlåten: Ahumma- C Joe

DANCE KIDS 5-7: Showlåten: Uptown Funk- Bruno Mars

Linn´s DANCE KIDS 7-9: I love it- Icona pop, Showlåten: Begging- Anton Ewald

Emmas´s DANCE KIDS 7-9: Shake it up - Selena Gomez 

POP POWER 8-10: Limbo-Daddy Yankee, Showlåt: Genie in a Bottle- Dove Cameron, Showlåt: Taki taki- DJ Snake & Selena (klippt)

STREET DANCE 10-12: Rude boy - Rihanna (klippt)

HIT IT 9-13: Run the world (girls) - Beyonce (klippt)

RITMO 11-14: Latino-medley (klippt)

STREETJAZZ 12-16: Circles- Mariah Carey, Showlåt: Me too- Meghan Trainor & Boom bam (klippt)

CONTEMPORARY: One last time - Miriam Bryant

GIRLY STREETJAZZ: Justin Timberlake - medley (klippt)

ÖPPNINGSNUMMER: best of 00's medley (klippt)


Många låtar är klippta, skriv till oss för att få en dropbox-länk till låten!